CARTE D’OR

Carte D’Or, ijsexpert sinds 30 jaar

Dankzij zijn kwalitatieve ingrediënten, kan Carte D’Or heerlijk intense smaken ontwikkelen. Typisch voor Carte D’Or zijn als extra de overheerlijke stukjes in het ijs.

Carte D’Or houdt van creativiteit en brengt jaarlijks nieuwe, originele creaties op de markt. Dankzij de vele recepten biedt Carte D’Or u ook een waaier aan inspiratie voor het creëren van heerlijke eenvoudige of meer verfijnde desserts.

Carte D’Or schepijs is een origineel italiaans recept en wordt ambachtelijke bereid in Italie.

Image
Image

Carte D’Or geschiedenis

1978
Carte D’Or is ontstaan in Frankrijk. De eerste 5 ontwikkelde smaken – allen met stukjes – waren: Praliné, Koffie, Grand Marnier*, Aardbei en Zwarte Bes.
1984 →1998
Lancering in 1984 van Carte d’Or in België.
Het gamma is klassiek en focust op de ingrediënten en de pure smaak.
1999 →2005
Lancering van het gamma Carte d’Or Selection, Carte d’Or Light Vanille en van de verschillende heerlijke sorbets van het merk.
2006
Carte D’Or gaat een stap verder en brengt heerlijk smeuïge recepten op de markt met knapperige, intens smakende stukjes in het ijs die een onweerstaanbare mix van smaken & texturen vormen.
2012
Carte D’Or biedt een waaier aan recepten op zijn website en biedt zo nog meer plezier en inspiratie voor het maken van heerlijk verfijnde recepten.
2013
Lancering van Carte d’Or Signature; jouw favoriete dessert… nu ook in ijsvorm.
2014
Nieuw gamma My Carte d’Or; een reeks kleine porties van 200 ml. heerlijk ijs met saus voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Gelateria; herlancering van het ‘Selection’ gamma – het bestaande gamma met verbeterde receptuur. Het wordt een perfecte balans tussen ijs, stukjes en saus in een nieuwe verpakking met doorschijnend deksel.
2015
We voegen 2 nieuwe, heerlijke smaken toe aan het Carte D’Or gamma: Gelateria Meringue Fraise en Caramel Fleur de Sel.